rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Backstage???

Skrevet af Indlæg
Iron-Madsen

Debat: 207 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 14-02-2004

Hey jeg ville bare af ren nyskærighed(ik fordi jeg regner med at få det) vide hvordan man ka' skaffe backstage pass??
16-10-2004 18:07
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Ja du kan jo prøve at fedte dig ind hos en roadie men ellers er det næsten umuligt.
Prøv ebay,der kan man nogle gange få falske pas og de kan måske narre vagterne men vær klar på at blive smidt ud fra koncerten hvis de opdager det.
Den bedste måde at få dem på er at tage til Maidens koncerter og derefter tage kontakt til folk der har haft et og spørge om du må få det nu da koncerten er slut og da du er en stor Maiden fan kan det jo være at de gir dig det og så er det ellers til den næste koncert du kan bruge det hvis de ikke har ændret det og det gør de tit,de fås i mange farver og også med forskellige motiver + adgangs betingelser.
Held og lykke og jeg vil lige sige at det kan lade sig gøre,for jeg har selv prøvet det.
"up the irons"
21-10-2004 13:31
Iron-Madsen

Debat: 207 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 14-02-2004

Quote: Rasmus
Ja du kan jo prøve at fedte dig ind hos en roadie men ellers er det næsten umuligt. Prøv ebay,der kan man nogle gange få falske pas og de kan måske narre vagterne men vær klar på at blive smidt ud fra koncerten hvis de opdager det. Den bedste måde at få dem på er at tage til Maidens koncerter og derefter tage kontakt til folk der har haft et og spørge om du må få det nu da koncerten er slut og da du er en stor Maiden fan kan det jo være at de gir dig det og så er det ellers til den næste koncert du kan bruge det hvis de ikke har ændret det og det gør de tit,de fås i mange farver og også med forskellige motiver + adgangs betingelser. Held og lykke og jeg vil lige sige at det kan lade sig gøre,for jeg har selv prøvet det. "up the irons"


Tak for det
PS: Fuck det er en fed bar du har fået lavet der min bette samling på kun CD'er og to plakater er jo vand i forhold til det der!!!
23-10-2004 12:57
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Quote: Iron-Madsen
Tak for det PS: Fuck det er en fed bar du har fået lavet der min bette samling på kun CD'er og to plakater er jo vand i forhold til det der!!!


Sådan sage jeg selv for nogle år siden men den ene ting tager den anden og lige med et har du en stor samling,det er sådan det skal være med en god hobby.
Bare hæng på og en dag vil du sikkert ha lige så meget.
"up the irons"
23-10-2004 23:07

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat