rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

The final frontier trackliste???

Skrevet af Indlæg
Kurt Murray

Debat: 434 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 02-02-2003

Ved at søge på google fandt jeg frem til dette link: http://rockassdick.blogspot.com/2010/03/iron-maiden-final-frontier-tracklist.html, hvor der stod følgende:

"According IRON MAIDEN BULGARIA, this is the tracklist of the new album "The Final Frontier" :

1./"Beyond The Eyes Can See" /Harris/Smith, Harris/4:17
2./"Where No Man Has Gone Before" /Dickinson/Smith, Harris/5:52
3./"Higher And Faster" /Dickinson, Harris/Smith, Harris, Murray/7:34
4./"The Antagonist" /Harris/Gers, Harris/6:07
5./"Longing For Heaven" /Dickinson/Smith, Harris, Dickinson/6:58
6./"Murky Space Race" /Dickinson/Dickinson, Harris/7:36
7./"Catastrophe Of A Thousand Light Years" /Harris/Murray, Harris/8:29
8./"The Final Frontier" /Harris/Gers, Smith, Harris/14:09

Read more : http://www.ironmaiden-bg.com/news_archive_eng.html#06032010
Please note that this is still not officially confirmed information.
The information is still unofficial and can't be 100% true. "

Som i jo nok kan se er ovenstående ikke bekræftet officielt, så der er stor riskiko for at det er fake... men nu må vi se.
05-06-2010 11:41
Goofy

Debat: 343 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-12-2010

De nævner ikke hvor de har informationen fra. Hvis det passer bliver "The final Frontier" deres længste sang nogensinde.



05-06-2010 12:15
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Jeg skyder på, at det er løgn. Titler som "Higher and faster" og "Longing for Heaven" lyder bare ikke Maidensk nok.
Jeg ved dog godt, at der ind imellem har været sange som wasting Love, Weekend warrior og wildest dreams, hvor man bare har tænkt "What?", så det forbehold vil jeg have.

Murky space race lyder godt nok som en Dickinson-titel, men arh...vel?

Mit bud er at det er fake...se også hvordan titlerne er lidt for fint kædet sammen omkring et "rumrejse-koncept". Den er for tyk. Jeg tror vi ville have hørt de famøse ord "koncept album" for længe siden, hvis det er tilfældet at Maiden har lavet sådan en sag.

Jeg sætter mine dadler på at det er løgn.
05-06-2010 12:15
Abra
Debat: 857 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 28-06-2006

Hehe, jamen, jeg er både enig og uenig med Jones her... Enig ved det at jeg også tror det er løgn...

Uenig ved det at jeg faktisk synes titlerne lyder meget Maiden agtige - faktisk lidt FOR Maiden agtige... Det tangerer næsten en parodi på et Maiden album...

Men lad os nu se, det sker jo af og til at man bliver overrasket...
05-06-2010 16:37
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Den list har været på nette i over 2 månder nu og caveman har sagt at den er fake
05-06-2010 21:47
Onkel Løg
Debat: 1084 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 26-08-2001

Sig mig, har selve ordstillingen i "Beyond the Eyes Can See" overhovedet noget at gøre med korrekt engelsk???

... Og er "Catastrophe of A Thousand Light Years" ikke osse mest noget vrøvl, i bund og grund?? Jeg tvivler ihvertfald på at de der titler er udtænkt af nogen fra et engelsktalende land...
09-06-2010 16:42
09-06-2010 16:43
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Her er et review af det nye album ,det er taget fra en fransk side og oversat på google ,så der er nok lidt fejl:

01. "Satellit 15 ... The Final Frontier" [8:40]

Oliver: Wow! Det starter med en intro værdig en blanding mellem Alien og Terminator. Fra den første sekunder, viser Iron Maiden en galaktisk hans ambitiøse The Final Frontier. 2010-Eddie vil være en halv-alien zombie, halv-cyborg. Nicko McBrain vi hamrede en lang intro, stammehøvding historie, der bemærker, at for hans 15:e eventyr, Iron Maiden, som Star Trek besætning, forbereder sig på at lade os rejse på tværs af grænserne. Den 8'40 "er episk ønsker det. Opdelt i tre dele," Satellit 15 ... "slutter med en chase, hvor Bruce Dickinson synger mindst tredive gange i træk" The Final Frontier! "Story, at klart forstå titlen på disken. En post i stedet succes.

William: Iron Maiden ville han vælge at undvære sanger på dette nye album? Det er tre minutter, at emnet i gang, og stadig intet spor lyden af Bruce Dickinson. Endelig, sangeren og hendes skingre stemme er afgjort der, og på trods af længden af sporet, den sang går ganske godt. Meget god.


02. "El Dorado" [6:49]

Guillaume: Forbindelsen med "El Dorado" er overhængende. Heldigvis er der en kæmpe skærm, der viser navnene på sange, ellers ville jeg ikke have taget det havde ændret melodi. Oliver begynder at stomp. Sikkert et tegn på at det er en god titel ... Medmindre det er fordi han allerede kender sangen, der er en gratis download for flere dage.

Olivier: "El Dorado" er faktisk kendt til fans for at have fået tilbudt gratis på gruppens hjemmeside. En anden måde i flere dele. Det begynder med bas af Steve Harris, før der iværksættes en række riffs meget AC / DC helt overraskende for en del af Iron Maiden. Især da Bruce vender sine ord med en "jeg kom til at fortælle dig en historie". En henvisning til "Whole Lotta Rosie"? Resten er ikke så slemt. Den taler om pyramide guld med processioner af de tre musketerer solo Jannick Gers, Adrian Smith og Dave Murray. Dickinson betaler selv en dæmonisk grine ret i vers.


03. "Mor of Mercy" [5:20]

Olivier: Intro arpeggio. Atmosfære "Jeg er en sømand og jeg har tænkt mig at kæmpe havheksen." Man kan næsten høre sækkepiber Breton for det! Bruce Dickinson sender tremolo han kan. Så meget, at han ville snavset op vane. Den endelige Frontier lover at være albummets mest progressive metal of Iron Maiden. Men han kan ikke fjernes tidligt denne disk en vis vilje til at forny.

William: Denne titel varer kun 5'20 ", som ifølge min første resultater skal være det samme som 3'30" standard i næsten alle andre grupper i verden. De tre guitarer (min nabo feinschmecker, der blæste mig) er ridning mindre på denne sang, som holder min opmærksomhed mindre end de to første.


04. "Coming Home" [5:52]

Guillaume: Den vers af "Coming Home" kan let være på en rundrejse i Guns N'Roses. Med denne form for sang jeg klar over, hvor bands som Avenged Sevenfold er alle pumpet omkring Iron Maiden.

Olivier: Intro til Metallica, før de går ind i nogle arpeggios til Guns N'Roses. Omkvædet vil tage en vuggende blade impulsive. "Coming Home" synes langt de værste album titel. Iron Maiden er stadig gør tons. Nogle gange lidt fri. Rensningen, kender vi ikke fra Steve Harris.


05. "The Alchemist" [4:29]

Olivier: "The Alchemist" er albummets mest direkte og umiddelbare The Final Frontier. Maiden spiller kortet af firserne. Vi mener, det første album bandet med Bruce Dickinson. "The Alchemist" giver næsten fristes til at forlade for Fort Boyard, træk skæg, at store slyngel Fader Fourras derefter står over for taranteller hånd i hånd med Passe-Partout.

William: Selv troede det forrige nummer, at det synes som om den intro til "The Alchemist" blev gentaget utallige gange af grupper som Bullet For My Valentine og Company. Selvom jeg aldrig har hørt noget album fra Iron Maiden, er det klart, at en pakke af nye grupper inspireret af det meget, nogle gange endda på grænsen for plagiat.


06. "Isle of Avalon" [9:06]

Guillaume: Pladeselskabet netop installeret skænk bag rækker af sæder. Mærkeligt nok, de fleste af vores kolleger forlade deres folde til Calpine og gå se om lyden er lige så god bagerst i rummet. De sluttede sig.

Olivier: Room hængsel album, "Isle of Avalon" er ikke i halve foranstaltninger. En sang, der kræver bestemt et par lytter, før fuldt udfolde sig. Pludselig, du føler en smule tabt i denne intergalaktiske rejse. I ni minutter, har William haft tid til at gå tre gange til buffet af mini burgere, der tilbydes af EMI.


07. "Starblind" [7:48]

Olivier: "Starblind" lyder som en forlængelse af "Isle of Avalon". Det er nytteløst at forsøge at følge, begynder man at have svimmel. Den manglende vejledning begynder at blive tydelige. Romain Perrot, Mixer Magazine min kollega sidder til venstre for mig, skrev "Drumming er meget interessant" på hans ark. Jeg synes, at Nicko Mc Brain har en smuk næse af en bokser er blevet mere selvhævdende, han altid kender bedst swing big kartofler. Rocky british heavy metal efter alle. William vidste ikke, hvad du skal skrive. Pludselig er det pumper bemærker også, Romain.

William: Efter en hurtig beregning, tager en titel of Iron Maiden i gennemsnit mellem 6 og 7 minutter. Jeg skrible om mine papir og jeg er klar jeg har ikke meget andet at sige om denne sang. Jeg kastede et blik på de noter Romain Perrot skrev "Meget interessant". "Starblind" er en meget interessant stykke.


08. "The Talisman" [9:03]

William: Her, lige som det er helt slemt nok. Den intro svarer til beklage af en sanger. De joke varede to minutter, og så pludselig gruppen sender sauce. Jeg er tilbage for en fantastisk tur i 6 minutter. For mit vedkommende, ride jeg mod den fantastiske buffet, hvor der er nogle mini-tærter ...

Olivier: svimlende er en serie, hvor unge australske piger i blomst s'amourrachent heste på den lange hale. Svimlende kunne også have været undertitel til denne ottende stykke, der flytter sko. Det er næsten ligesom på Longchamps. Efter en introduktion til midaldrende type muligt, jeg gerne pigen synger for slottet, Iron Maiden sender store kavaleri, som han kender så godt gjort. Men det varer ni minutter, der er "cliffhanger" massevis. Iron Maiden eller kunsten at suspense musik.


09. "Manden der ville være konge" [8:28]

Olivier: Over slutningen af albummet tættere, jo mere vi fortæller os selv, at The Final Frontier udstråler en duft progressive halvfjerdserne ville ikke have benægtet, at King Crimson. Den endelige Frontier er anti Lady Gaga. Ingen kor efter tredive sekunder. Tværtimod. Iron Maiden har valgt den kompleksitet og jagten. Faktisk på dette tidspunkt, jeg ved ikke, hvad de skal mene. Min kompas er ude af orden og jeg kommer til at fortryde ikke at tage stoffer. Iron Maiden er i intergalaktisk rejse, men jeg er bange for ophold i havn, kun som en idiot.

Guillaume Olivier synes at værdsætte hans frugtsalat. "Manden der ville være konge" er en sang, som jeg temmelig tilfældigt bevarer næsten intet ved udgangen af otte minutter. Min side er blank. Jeg lagde ikke mærke til noget, bortset fra at Oliver bare færdig med sin frugtsalat.


10. "Når The Wild Wind Blæser" [10:59]

William: Det ødelægger alvorligt med denne seneste titel. Den intro sang som "jeg giver dig" fra Jean-Jacques Goldman og koret kunne være af Matmatah hvis ord var i fransk. Ikke let på alle for at afslutte ...

Olivier: I den store tradition for Iron Maiden, ender hvert album med den episke højesteret: sporet af mere end ti minutter. Lige så meget som nogle andre af deres plader, hvor vi ventede utålmodigt, som her, i lyset af ovenstående, kommer vi at frygte. Her, den tiende titel tjener festnoz apokalyptiske. Det starter lykkeligt som et soundtrack til den endelige banket scener Asterix og Obelix. Så kom kapløbet om at noten og bølgende pauser af nogen art. Så meget, at man har indtryk af at være passeret gennem en vridemaskine, når AC stopper.



Konklusion

Olivier: Den endelige Frontier er ikke en nem album. Det er det mindste, vi kan sige. Med sin gennemsnit på 7 minutter pr sang, har Iron Maiden sjældent været så progressive. At tænke han ønsker at få Dream Theater til Nirvana. Hver titel er tænkt som en episk med sine forskellige niveauer af teaterstykker og parallelle universer. Undertiden minde syvende søn af en syvende søn uden melodiske styrke sidstnævnte. I dette store catch-all musik er hvad der mangler: den melodiske kroge. Den endelige Frontier er ikke uden succes, men efter at have lyttet, får man det indtryk, at der ikke er nogen drivkraft i denne rumskib. Som om hver musiker blev overladt til sig selv. Forsøger for hårdt at gøre, Iron Maiden fans risikere at miste den mindste "musikforskere". Hvad forhindrer os synge "jeg kører gratis!" løbet af de næste tour. Fordi Iron Maiden, er lidt ligesom Sylvester Stallone. Han kunne have underskrevet en pakke af film lort, du er altid glad for at finde den.

William: Jeg er mere sulten. Tak.


09-07-2010 20:16
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Her er et andet også fra Frankrig:

Efter episoden "Countdown" på den officielle hjemmeside for os at vente Før opdagelse i albummet, får det store PR-maskinen Iron Maiden Sandelig Undervejs ved Onsdag 7 juli ved at lytte i lokaler pladeselskab (EMI) i meget forventede "The Final Frontier!
Efter en kort ventetid i lobbyen Tillade alle til at nyde den kølige og fornemme Udseende af de lokaler, vi (représentant for pressen, radio og webzines) Inviteret til at deltage i auditoriet. Goal, før han indgår det, er det centrale ord SIKKERHED. Hver deltager skal underskrive en kontrakt slags over Spredning To sider "Gør det alle de forpligtelser til gengæld for at lytte (Dybest set, tager det tre ord: IKKE LÆKAGE!). Efter indgivelsen af indrejse alle elektroniske udstyr (bærbare, optager, iPod, videokamera, GPS, elektrisk tandbørste brødrister osv. ..) Vi er på vej ind i et mørkt rum dekoreret med farverne i denne nye album dække Hvem er projiceret op på en stor skærm. Surprise, en velkommen morgenbuffet tilbydes til os (på min alder, spise og drikke er de to Ultimate kriterier for bedømmelsen år aktivitet overhovedet!).
Efter et års diskussion timer Varieret (Hellfest, Boutin, Maiden Tower, i Paris koncerter osv. ..) Det er nu tid til at opdage denne Femtende rate af Iron Maiden, svingede til et stærkt lydsystem (og dermed et første indtryk, som uundgåeligt vil Noget afviger fra, hvad vi kan gøre derhjemme fra august 16)
Gå til en titel efter titel, der ikke nødvendigvis meget skarp, plus et væld af indtryk:

1 Satellite15 ... Den endelige Frontier "(8min40)
En kæmpe brøl cam fra langt væk, og gå til kampsport rytme, med trommer og hakkede allestedsnærværende. Meget langt fra åbnere af tidligere optagelser, denne titel, som klart "opdelt i to separate dele starter meget stærk, med store akkorder og en sang, der forsøger at finde et sted midt i kaos. Halvvejs titel, er der en smule mere rock, kan flere tegninger kan downloades ofier Maiden, med en kor ("The Final Frontier" pakke ovnen) blev kombineret med melodiske guitar. De tre Skrab sig til Heart er en morads af solidaritet, kan findes i hele disken. Har elsket, Kevin Shirley har sat de små retter til at tjene op i brede Nicko McBrain!

2 "El Dorado" (6min49)
Allerede er til rådighed til gratis download på bandets hjemmeside, denne første single ikke helt overbevist mig selv mål faktum er, at der med en stor lyd, er det ganske effektivt! En kavalkade af lav social Typisk for Steve Harris sammen med en riff Det gør mig (lidt) MINDER OM, at for "Scream Indtil man behager" Wasp at starte maskinen og sted, under en atmosfære tæt nok til, hvad vi foreslog at gruppen " Brave New World "og især" Dance of Death "til den instrumentale del at den direkte henviser til perioden" Powerslave ". Denne titel, med variationer af ITS øger kontrasten okay live (forventer at genlæse dette flere gange) Selv for Bruce, vil det ikke være en fornøjelse, fordi stigningen i diskanten er awesome er omkvædet (som ultra catchy melody're ikke).

3 "Mor of Mercy" (5min20)
Efter en kort intro WHERE guitaren udgør et varmt lys, vi følger hende klar, Nicko markerer begyndelsen af fjendtlighederne og fandt en stor rytme Typisk for gruppen. De soli er fremragende og Personligt elsker jeg omkvædet Det "burde" gøre godt nedenstående for fans! Overgangene er flydende og Nogenlunde Overraskende lav tilbud til skud. Konklusionen af værket er helt tør, som giver bevægelse i den næste sang så sjovt.

4 "Coming Home" (5min52)
På intro blev guitarer og bas spiller i kor tema roligt krumme formål. Så skal du bare en masse ballade Hvem vers består af et spil spilles i arpeggios og klar, mens baggrunden elektrisk er den næste aftaler. Strukturen giver omkvæd spilles ens færre tilskuere Forud for en tilbagevenden temaet intro til Leading en solo luften (Der er lyde af "7. Son ...", fulgte efter med en solo mere vred. Bestemt et godt tidspunkt på scenen. Nogle veje er meget rige er aftaler, som ikke meget at tænke, hvad der kan Dream Theater (Tak Kevin Shirley!).

5 "The Alchemist" (4min29)
Opstart gulvet render rundt med bas. Noget vanvittigt at rive Loved fingre. Den hurtige track "den Maiden" par excellence med en solo 200 miles og time året årets udgang i to guitarer. Direkte, enkle, effektive og tørre ender.

6 "Isle of Avalon" (9min06)
THE BIG TIME!
Efter et år intro bas / guitar (som alle titler i næsten Epic Group), Bruce synger i en meget teatralsk og intim (en masse deklamation i skyggen). Vi føler, at det vil smække hårdt. Stemningen er smuk og mindelser om "Rime Of The Ancient Mariner". MONSTER, når stormen bryder, sender det svære. Ånde 80's Inspireret kompositioner dette fly. Nicko er overalt, den måde en solo starter i begrænset prog (Really innovative i gruppen bibliotek). En skuffe bygning, med smukke rytmiske pauser, soloer er overalt Hvem Dykning i dybet, denne titel ya une episk musical med Bruce Imperial (kor, der vil blive En anden vanskelighed at tage i live). En stor sang!

7 "Starblind" (7min48)
Ny intro sang med en gennemgående rolig (næsten for meget "Nogle gange). Efter Mandala af sangen før, det er svært at vende tilbage til solo den (re atmosfære "7. søn". Her efter en pause igen meget deprimeret, har en stor riff genstarte maskinen til en vrede soli. Den rytmiske, og undertiden Undertiden brutal dræber en lille opgave for denne store sang, der repræsenterer en masse rutschebane øger kontrasten. Man tænker Udseende prog "Somewhere In Time". Maiden er klart "Godt. Den prod er super Kraftig Selv Hvis Sommetider en lidt for alt dette er element meget tæt og svært ved at fordøje på én gang)

8 "Den Talisman" (9min04)
Forestil dig Bruce kaminen, ledsaget af en akustisk guitar til at lyde helt sublime, med en historie (ligesom på "Dance Of Death", og du får et godt overblik over den intro sang ottende. Formål intro kun, fordi Boot er et kæmpe "In Your Face"! Alle musikere er udstoppede fuld og det vender tilbage til feltet uden skrupler omkvædet, lettere!
Pludselig Joy Joy, det var læk af guitar, mens høringen vil synge i koncerten (det vil blive gentaget flere gange i sangen). Typiske Chip Maiden 2000'erne. En meget god tid mål, ligesom andre shots lidt unødigt forlænges. En anden stor præstation fra Bruce!

9 "Manden der ville være konge" (8min28)
Endnu en lang sang byggeri maidenesque ønsker at (med fin lille intro tema og derefter du starter skrabe engros aftaler og twin guitars mens Nicko gør status over batteriet). Den stiger gradvist øger kontrasten. Solo savors igen meget smukt, med et batteri, der tilbyder planer væk fra stereotyper gruppe. Nicko er løs og det er virkelig Giver stor vægt på denne passage. Igen er der guitar overalt. For ulemper, hænge jeg rundt med denne sang lidt for tung for min smag. Truk, at tætheden mål af albummet Begins Har på grund af mit dømmekraft!


10 "når vinden blæser Wild (10min59)
En Sange, i kontrast til resten af albummet elsket af Næsten munter side. På intro (Ledsaget, som det kræves, vind), går Bruce ned virkelig lav (det vil resten ham / hende lidt stemmebånd på scenen!). Selv med ankomsten af store guitarer, helt atmosfæren lys og det er et Vil blæse publikum (som benytter lejligheden til at tage tilbage omkvædet "Don't You Know?".
Den anden del af sangen er mere episk temaer med seks-streng, der vil vælge at tænke "Blood Brothers" eller "Fear Of The Dark". Nicko Still hits hårdt, med mange nederlag.
Beholderen har betalt form af spændinger er frigivet DER ER magt akkorder i slutningen.
Titlen ender (Will Følg dem, der har gættet) af vinden.

Wow En tæt album, med omfattende henvisning til at adskille to periode (fra slutningen af 80's på den ene side og begyndelsen af 2000 er på den anden) formål også nogle virkelig nye funktioner (rytmisk strukturer, soli osv.). .. Iron Maiden er løs, og vi tilbyder har mere ledig, end det var "A Matter om liv og død". En lang række poster, som skulle "gå leve godt, selv om jeg beklager Personligt drift mod" Følg altid. Lidt mere spontanitet og kortfattethed ville ikke gøre ondt. Vi glæder os til at se Goal i 2010 stadig var i god form gruppe meget godt og inspirerende!

Faktisk pligtskyldigt jeg lyttede til albummet, mens De tager noter, resultat: buffet var blevet fuldstændig ødelagt Da jeg kom tæt på! Det er grimme fyre foretrækker at lytte snarere end Grailler Maiden!

Tak til Peter, AT (h) OME for gæsten og værten (den næste gang jeg starter med buffet!)

Oversat fra fransk til Français

Her Website
http://www.metalsickness.com/live_re...?id_review=741
09-07-2010 20:16
09-07-2010 20:22

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat