rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Tilbage fra USA/CANADA.

Skrevet af Indlæg
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Så er jeg hjemme igen efter min lille Maiden Tour i USA/CANADA.
Jeg skal nok skrive om min tur imorgen for der er da lidt at fortælle.
"up the irons"
06-08-2005 21:47
Zayin

Debat: 90 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 28-02-2004

Jammen det glæder vi os da til!
06-08-2005 23:04
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Så er det tid til at græmme sig af misundelse igen, hahaha
Glæder mig til at høre om det!
07-08-2005 09:23
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Ok, Here we go.

Jeg har ikke tænkt mig at skrive side op side ned om min ferie, men kun om det der var Maiden relateret ok.

Jeg tog først et fly fra KBH til Frankfurt hvor mit fly til USA/N.Y. fløj fra.
I flyet til USA fik jeg mit første møde med lidt Maiden.
Jeg sidder og høre deres Rock Channal fly Radio station og der var sku "Wrathchild"på, så jeg kigger på deres program og det var EMI der stod for JULI måned´s rock musik på flyet, og der stod da også IRON MAIDEN WRATHCHILD EMI i programmet.
Så det vil sige at alle Folk har kunne høre Maiden på lufthansa fly i en måned fedt ikke.

NÅ, jeg ankommer til N.Y. og finder min kæreste og hvores bil derovre og turen går til NEW Jersey hvor vi skal se Maiden spille på Ozzfest 2 dage i træk d.26-27juli.
Vi køre lige til PNC Stadion og henter billetterne(Dagen før koncerten)og de er i fuld gang med at gøre klar til 2 dage med HEAVY METAL og 18.000 fans.
Sikkerheden er i top efter London bomberne og ingen må komme ind uden pass, men vi går sku bare rundt om Stadion og in af bag indgangen og for os lige et kig på Scenen før koncerten(i kan se fotos senere i billeder)Fedt sted og noget helt andet derovre i USA når vi snakker Stadion.
Alle siddepladserne er foran og stå pladserne bag ved.

Så går turen til hotellet Bla Bla Bla.

Tirsdag morgen kl.0800 er vi klar til at tage til OZZFEST det hele starter 10.00 og det kommer til at gå stærkt da de fleste bands kun har 25min at spille i.
Der er 2 scener,en stor for de store og en lille for de ikke så store bands.
Soilwork,it dies today,arch enemy,trivium,the black dahlia murder,the haunted,bury your dead,wicked wisdom,gizmachi,a dozen furies,mastodon,as i lay dying,killswitch engage,Rob Zombie fik 25min spilletid på den lille scene og In flames, Black Label Society,Shadows Fall,Mudvayne,IRON MAIDEN,Black Sabbath var på den store Scene og fik lidt mere tid at spille i.

Der var lidt forskel på hvordan de små bands spillede på den lille scene på de 2 dage men alle de store var samme opsætning.

Da jeg har skrevet sammen med mange Maiden Fans på ironmaiden.com BB og da jeg har mødt mange derovre før til Maiden koncerter vidste jeg at der var en preparty på P-pladsen før koncerten og da vi ankommer til PNC BANK ART CENTER som Stadion hedder finder vi dem hurtigt og festen begynder.
Da jeg er på¨vej op til de andre finder jeg sku lige et BackStage Pass på vejen og det skal vise sig at være en fed ting.
Vi mødes med de andre og der er vel omkring 40-50 fans fra hele verden der kommer og går fra Lejren den dag.
Der er sku det hele,ØL,GRILL MAD,FADØLs anlæg,SHOT´s,VAND som var vigtigt da der var hedebølge i den uge og det var bare at tage for sig,jeg må sige at de tager sig af en når man er på besøg.
Nå men vi gik glip af alle de små bands da det var for varmt til at gå ind og festen på p-pladsen var for sjov men vi kommer ind og alle USA Maiden Fans´ne havde selvfølig købt de dyre billetter til at sidde tæt på bandet mens Mig selv og kæresten havde købt til plænen som var et stykke væk.
Nå efter 20 min fik jeg aligevel fedtet mig helt i front og indtog pit pladsen lige i midten og jeg mener lige i midten der hvor alle fotograferne stod og der satte jeg hvores lille Dansk Flag på metal front gitteret så man kunne se at det var Danmark der var i front.
Vi fik 1 time og 40min koncert med Maiden,kun den lille Eddie og der var ikke Mange backdrops og kun lidt scene gøjl men en fed koncert blev det da og jeg fik Steve´s armbånd.
Efter koncerten blev vi og så Black Sabbath og det var ok men de sidste nummre kunne Ozzy næsten ikke synge og det lød ikke godt men sådan kan det gå og inden vi tog til bage til hotellet gik der rygter om at Black Sabbath ville aflyse dagen efter.

Dag 2:
På grund af vejret aftalte jeg med nogle af de andre BBér at vi ikke ville se de små bands igen,dagen før var mange faldet om af hedeslag og der var ikke nogen skygge på den lille scene og der ville være en pre party på p-pladsen igen og jeg tog til koncerten alene da min kæreste ville ha en dag på stranden.
Jeg ankommer til PNC og rygterne flyver om ørene på os at Ozzy er syg og at Black Sabbath ikke vil spille.
Vi finder vores plads i skygge og drikker en masse øl og inden kl.12.00 var det officelt IRON MAIDEN HEADLINER FOR OZZFEST D.27JULI.
DUE TO ILLNESS,BLACK SABBATH WILL NOT PERFORM AS PART OF TONIGHT´S OZZFEST.
IRON MAIDEN WILL BE THE HEADLINER.
NO REFUNDS WILL BE ISSUED ONCE YOU ENTER THE FACILITY.

Og så kunne det ellers være at der blev festet i Maiden lejren og der var da også en masse OZZY/Sabbath fans der kun vill ha deres penge tilbage og ikke tog med til koncerten men de fleste blev og mange kom også fra N.Y.City da de hørte at den ellers udsolgte koncert var ændret til en MaidenOZZfest og at der nu var billetter igen.

Der var ikke så mange til prepartyet som dagen før da mange ville se flere bands men det var sku sjovt aligevel.

Det begynder lige med et at regne og alle vil ind og stå under Stadion taget og jeg med og får mig for anden gang på 2 dage fedtet mig gennem alle sikkerheds vagterne og ned lige i front for scenen og frem med det danske flag og da ser jeg at hele fronten er fans fra ironmaiden.com BB.

Vi får et brag af en koncert og jeg møder nogle af de Svenske Superfans og vi aftaler at prøve at komme backstage efter koncerten.
Iron Maiden spiller næsten et helt sæt på nær 3 nummre og koncerten var meget bedre end dagen før måske på grund af at det nu var deres gig.

Jeg mødes efter koncerten med Svenskerne som har fået nogle gæste pass og vi begynder at bevæge os mod gæste after party teltet men de vil ikke lukke os ind da vi ikke har et ozzfest pass og man skal ha begge dele for at komme ind,så vi går ud af stadion og jeg får den ide at prøve bagindgangen og vi bevæger derned og vifter med vores Pass,svenskerne med deres gæstepass og SFP pass og mig med mit backstage pass som jeg fandt og sørme om de ikke lukker os ind.
Backstage møder vi nogle andre fans der har fået lov til at komme ind og vi venter sammen med dem i 15min hvor vi drikker lidt øl på Maiden regning.
Så går det ellers stærkt,lige med et kommer Nicko og hans kone sammen med Dave,Janick og nogle unger og vi siger lige hej og snik snakker lige lidt inden de køre til hotellet,vi hænger ud og snakker lidt med nogle fra In Flames som Svensker kender og de siger at Steve tog en "Runner" han kørte lige efter koncerten til hotellet og så kommer Adrian og Bruce ud og de signer mit OzzFest Tourprogram og vi Snakker lidt med dem om koncerten og om hvordan de gik lidt mere til den nu når det var deres gig og de grinede af det men ok hyggeligt og efter et stykke tid tager de hjem og OZZfest er slut for mig i denne omgang.
07-08-2005 13:49
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Fantastisk !!! -som altid
07-08-2005 13:58
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Turen går vidre til Canada hvor vi skal se Iron Maiden i Toronto d.3august.
Vi køre fra N.J. til Montreal og så til Toronto(skulle lige se lidt af Canada.

I Toronto får jeg lige en overraskelse da alle Maiden CDér er kommet i Canada tryk og det sætter lige Rasmus tilbage 1200kr da jeg må eje dem alle hahah.

Vi henter hvores IM billetter til pitten dagen før giggen og på selve dagen er der pre party på Toronto Hard Rock cafe med Maiden busser der tager folk til og fra THE MOLSON AMPHITHEATRE, som koncert stedet hedder og som ligger ude i vandet.

På Hard Rock Cafeen er der masser af fans og der bliver snakket ivrigt om Maiden og fly styrtet som skete et par dagen før i Toronto´s lufthavn og som vi så på TV at de havde Maiden fans med om bord som løb rundt i lufthavnen med deres Maiden Tshirts.

Men alle var der og også en masse fra NJ gigén og som i ved er Hard Rock Cafeerne ikke særlig Hard Rock og de starter med at sige at vi ikke må larme og at de ikke spiller Maiden på deres video system.
Men sådan leger Maiden fans ikke og inden længe begynder 50-60 maiden fans at synge Maiden Maiden Maiden og så må man tage nye midler i brug og Hard Rock cafe bliver hurtigt til Heavy Rock Cafe og vi får ROCK IN RIO på video systemet og de spiller hele videoen super coolllll.

Jeg vælger at tager med nogle venner til koncerten lidt tidliger da de har en åben bil som de vil køre ned til koncerten i og vi tager afsted og ankommer til MOLSON og sørme om han ikke har hele bagage rummet fuldt af ØL og vi får en lille skid på inden vi går ind.

Vi får vores pit armbånd og går lige ind foran scenen og jeg får smulget mit engangs kamara ind som jeg plejer.
Dette bliver den bedste koncert af de 3 og Maiden er i mega hopla er fyre den for vildt af og under koncerten er der sku en tøs oppe foran der vælger at kaste en Bryst potese op til Bruce og han går helt i stå og ved ikke hvad han ska sige og så kaster hun sku også det andet op til ham og han står og griner og siger at det har han sku aldrig prøvet før og kaster så et af dem efter gers og det andet ryger ud til Fansne.
Jeg griber Dave´s armbånd og da det hele er slut møder jeg min kæreste i pitten,hun har valgt ikke at være i front til denne koncert og står bagved men hun står der med et Dave armbånd og jeg undre mig lidt men hun fortæller at der kom en gut hen til hende og det var ingen andre end Dave´s guitar teck og han gav hende et armbånd og nogle plektars + 2 Maiden gæste pass,så turen gik back stage og vi fik også lige smulget 4 andre fans med ind,Skelleton Crew med kæreste(ham med bilen)og så Devils med far,hun var en pige fra New jersey som fik over talt sin far til at tage med til Canada super fedt.
Nå vi går back stage igen og drikker ØL på Maiden´s regning og vi møder Steve´s bass teck Michael keeny og han fortæller at alle Maiden drengene er taget afsted da de skulle spille dage efter men at Bruce stadig er der og vi mødes med ham og vi får taget nogle fotos og han signer det Danske flag og Devils får hendes første møde men en fra Maiden og hun ryster som et lille barn da hun får et stort kram af Bruce og jeg får da også taget et foto til hende og jeg tror at det var hendes største dag EVER.
Natten slutter med at vi kører i åben bil gennem Torontos gader med Maiden for fuld udblæsning gennem audio anlægget.
Vi fik en super fed tur og jeg glæder mig meget til at vi skal ha en på opleveren igen snart med alle jer der tager til LONDON omkrind d.2 september.
Her fra er der kun at sige:
"UP THE IRONS"
07-08-2005 14:20
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Jeg skal lige ha fremkaldt mine film men så putter jeg lige nogle af dem op ok.
07-08-2005 14:25
Tina

Debat: 1137 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-11-2003

Fantastisk som altid rasmus
07-08-2005 15:24
Tina

Debat: 1137 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-11-2003

Fantastisk som altid rasmus
07-08-2005 15:24
Tina

Debat: 1137 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-11-2003

Og du fandt selvfølgelig bare det backstage pass :lol: Og jeg er glad på Devils vejne, jeg ved hvor meget det har betydet for hende...
Vi ses i London
07-08-2005 15:25
iver

Debat: 1296 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 09-09-2003

det har sgu da været for fed en tur rasmus jeg glæder mig til at se dine billeder
07-08-2005 16:09
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Her er lidt Maiden items jeg fik med fra USA/CANADA:

http://img.photobucket.com/albums/v65/rasmus1/ffkjf002.jpg
07-08-2005 21:20
Tina

Debat: 1137 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-11-2003

Quote: Rasmus
Her er lidt Maiden items jeg fik med fra USA/CANADA: http://img.photobucket.com/albums/v65/rasmus1/ffkjf002.jpg



07-08-2005 22:37
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Quote: Tina
§m§ §m§ §m§


Ja der kom da lidt med hjem
08-08-2005 14:10
Grenberg

Debat: 355 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

Super ferie Rasmus og fed rapport er sq fedt at sidde og læse om..Bliv endelig ved med det
08-08-2005 20:20
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Spiller du lotto, Rasmus? Med dit held er det vel bare et spørgsmål om præmiens størrelse. Men tager man på sådan en tur skal der sgu falde lidt frynsegoder af.
Hvem der bare havde været med.
Glæder mig til at se billeder.
09-08-2005 12:46
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Jeg håber at få dem tilbage inden weekenden og så må vi se om de er blevet til noget.

Great Dane,skal du med til London???.
09-08-2005 14:06
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Quote: Rasmus
Jeg håber at få dem tilbage inden weekenden og så må vi se om de er blevet til noget. Great Dane,skal du med til London???.



Desværre Rasmus, lillemor er gravid i 8. måned og ret afhængig af min tilstedeværelse. Endnu en Maiden weekend er desværre umulig, men jeg regner med at kigge forbi på the rock til Di'Anno.
09-08-2005 16:57
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Quote: Great Dane
Desværre Rasmus, lillemor er gravid i 8. måned og ret afhængig af min tilstedeværelse. Endnu en Maiden weekend er desværre umulig, men jeg regner med at kigge forbi på the rock til Di'Anno.

Så ses vi sku derinde
09-08-2005 17:14
esmes

Debat: 683 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 11-03-2004

Fik endelig taget mig sammen til at læse hele referatet af din tur og jeg må sige at jeg ville ønske det var mig.. du er sgu en heldig gut sådan at finde backstagepass og alt det der...
Glæder mig også til billeder...
09-08-2005 21:32
Kristian

Debat: 325 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 26-02-2004

Fantastisk fedt, Rasmus !!!!
11-08-2005 16:34
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Så har jeg lagt lidt fotos under billeder.
Håber at i kan li dem.
Desværre kan et engangs ikke tage så gode fotos under koncerten så dem har jeg ladet udeblive.
11-08-2005 18:18
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Fede billeder Rasmus!
11-08-2005 19:39
Tina

Debat: 1137 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-11-2003

Fede billeder Rasmus Jeg havde hørt om brystprotese hændelsen,sjovt at se et billed af det...
11-08-2005 19:56
esmes

Debat: 683 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 11-03-2004

Fede billeder
12-08-2005 13:50

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat